LEKER LAKE
Vakantiehuis
Boeken

Omschrijving

Over dit natuurhuisje

 

De vakantie woning is vrij nieuw, van alle gemakken voorzien. Internet via glasvezel smart tv vloerverwarming d.m.v. warmte pomp voorzien van zonnepanelen, en oplaad punten voor elektrische fietsen, en er is een openbaar laad punt aanwezig voor de auto. Keuken heeft een vaatwasser en combi magnetron, koffiefilter apparaat en waterkoker. De slaapkamers zijn voorzien van 2 pers. bedden, dit is inclusief linnengoed.

Een groot terrein waarin fruitbomen staan, appels en peren die je kan plukken in oogst tijd. Als de dagen gaan lengen, dan is er een gezellige vuur plaats met mogelijkheid om te BBQ,
Voor de kinderen is er ruimte genoeg om te voetballen of andere buiten spellen, er staan ook nog een paar speel toestellen zoals een groot kraaien nest.

In de vijver is vis aanwezig, je mag erop vissen mits je geoefend bent. Er zitten karpers, koi en voorn op, en misschien nog wel meer soorten, het blijft een ontdekking als je gaat vissen maar,
wel de vis weer terug laten in het water.
 
Ons dorp Venhorst is voorzien van een supermarkt met een echte warme bakker, er zijn ook twee cafetaria's en een café, "plein31".

Als u interesse heeft, druk dan vrijblijvend op het icoon "dit is een natuurhuisje" u word dan door verwezen naar de boeking site van natuurhuisje.nl, hierin kan u boeking starten zonder verplichting.

Ons 2e vakantie huis is in de maak, verwachting is dat deze medio juni/july 2024 klaar is. Nadere informatie volgt nog.

Vakantiehuis Leker Lake
Lekerseweg 3
5428 NJ Venhorst
Contact
06-51756934
info@vakantiehuislekerlake.nl
 
 
 
';
';
×